Diverse Mogelijkheden
Zakelijke bijeenkomsten en presentaties
Workshops en Vergadermogelijkheden
Allerlei culinaire mogelijkheden in eigen huis
Kom vrijblijvend op afspraak een kijkje nemen

Bedrijfsevenementen

Creative Space : Events

 

Wilt u iets organiseren voor uw klanten en of personeel? Wilt u een nieuw product introduceren of een presentatie houden?
Kom dan gerust vrijblijvend langs bij John Geven Studio’s en u zult verbaasd zijn van al onze mogelijkheden, gastvrijheid en de inspirerende omgeving.
Onze studio’s zijn zeer multifunctioneel en stijlvol ingericht en wij leiden u graag rond.

Onze catering mogelijkheden voor uw business event zijn oneindig. Onze keuken is hiervoor speciaal ingericht en u bent welkom met al uw suggesties.

Een unieke High-end omgeving...

Bij John Geven studio’s kunt u in een unieke setting naast een presentatie of event ook vergaderen. John Geven studio’s bezit naast een van de grotere foto- en filmstudio’s van Nederland enkele moderne en inspirerende vergaderstudio’s. In een werkelijk prachtige High-end omgeving bieden wij prachtige, maar zeer functionele vergaderstudio’s aan waar gastvrijheid en creativiteit voorop staan. Onze ruimtes zijn zeer flexibel en creatief in te delen en beschikken over: beamers, laptops, geluidsinstallatie, microfoon, headset etc.

 

We beschikken over multifunctionele ruimtes van 75 tot 620 m2, geschikt voor 10 tot 350 personen. Onze grote studio van 620m2 biedt u allerlei mogelijkheden. Deze grote studio is ook te verdelen in 2 of 3 kleinere ruimtes van respectievelijk 400m2 en 200m2. Ook deze studio is voorzien van een moderne geluidsinstallatie (gebruik van microfoon, laptop, i-pad, i-pod etc.).

 

Catering en zelfs kookmogelijkheden zijn er ook volop aanwezig. Tijdens ‘normale’ vergaderingen serveren wij altijd een bijzondere lunch. Wilt u een amuse vergadering organiseren of een walking dinner dan is dit geen enkel probleem. Na uw vergadering of bijeenkomst kunt u ook kiezen voor een kookworkshop onder leiding van onze Chefkok. Van traditionele gerechten tot en met moleculair koken: alles kan! Ideaal voor teambuilding, personeelsuitjes en managementvergaderingen (Hei & Bosdagen bv.)

Alle studio’s zijn rolstoelvriendelijk en er zijn gratis parkeermogelijkheden aanwezig. Ligging is op 5 minuten van de A2 en A50.

Kortom: creatief, gastvrij, inspiratievol en culinair.

 

 

Portfolio

Evenementen82Evenementen80Evenementen79Evenementen59Evenementen51Evenementen48Evenementen46Evenementen42Evenementen30Evenementen05Evenementen02Evenementen01
^ naar boven