JG Studio's, een inspirerend, sfeervol & trendy locatie!


 

Huwelijksfeest in John Geven Studio's

Het bijzondere aan John Geven Studio's zijn de ongekende mogelijkheden. De studio's zijn geheel naar eigen wens, sfeer en stijl in te richten.
De ruimtes zijn zo flexibel en bijzonder dat al uw gasten verbaasd zullen zijn. Zo kunnen we één grote ruimte creëren, maar ook diverse kleinere sfeervolle themaruimtes.

Heeft u een bepaalde wens of thema waarin u uw mooiste feest wilt vieren, vraag dan naar onze talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. U mag geheel vrijblijvend een afspraak maken om te komen kijken naar deze ongewone locatie.

Kijk hieronder naar een sfeer impressie:

 

Restaurant "White room"

 

We beschikken ook over een eigen restaurant in de studio, genaamd "White room" met een zeer professioneel uitgeruste keuken. U kunt hier chique dineren, maar u kunt ook kiezen voor gezellige ongedwongen Walking dinner. Ieder thema, elke wens is mogelijk in onze studio's.

We kunnen u een 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen diner aanbieden. Ook kunt u uw bruidstaart aansnijden in ons restaurant.

 

 

 

Tarieven

 

Omdat we naar ieders wensen willen luisteren, brengen we graag een offerte op maat voor uw trouwfeest uit. Kom daarom vrijblijvend een kijkje nemen in onze studio's en we brengen een offerte op maat en naar uw wens uit.

studio1

 

 

Ligging

 

De locatie John Geven Studio's ligt onder de rook van Eindhoven aan de rand van Nuenen. Vanuit Den Bosch en Tilburg is het 25 minuten met de auto en 10 minuten vanaf Helmond.

 

 

 

Kijk hier naar de opbouw van een event in onze studio i.s.m. ByLei:

 

 
 

 

 
 

Portfolio

Evenementen97Evenementen95Evenementen93Evenementen91Evenementen89Evenementen79Evenementen78Evenementen75Evenementen74Evenementen73Evenementen25Evenementen16
^ naar boven