Kookstudio

Kookstudio John Geven: Gezellig, trendy & culinair koken, ook mogelijk in Engels en rolstoelvriendelijk.


U wordt ontvangen in onze ruim opgezette 5 sterren kookstudio, met daarin een grote professionele keuken en een trendy restaurant.
Bij binnenkomst staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Daarnaast kunt u genieten van de eerste gang (amuse) die de chefkok reeds voor u bereid heeft.

Na uitleg van onze chefkok gaat u per groep de keuken in en zelf aan de slag. De verse ingrediënten staan voor u klaar. Zelf gaat u nog 4 gangen bereiden. Tijdens het koken kunt u een gezellig drankje nuttigen.

Een kookworkshop duurt in onze ruime keuken zal tussen de 4 uur en 5 uur duren. Geeft u daarom aan hoe u de avond ingevuld wilt hebben.

U kunt vooraf kiezen uit verschillende menu’s. Deze staan allemaal verderop in deze brochure omschreven. Standaard werken we met een seizoensmenu, maar uiteraard beschikken we over diverse stijlen en soorten kookworkshops of maken wij de menu’s speciaal naar uw wensen. Wij vragen vooraf of onze chefkok rekening moet houden met bijvoorbeeld allergieën, speciale diëten, geloofsovertuigingen of andere voorkeuren. Alles is bespreekbaar en wij luisteren graag naar uw wensen.


Van de klassieke keuken tot en met moleculair koken... kortom alles is mogelijk!

 

 

Workshop in het Engels

Komt u met internationale gasten, geef dit dan bij ons aan. Wij kunnen onze workshops geheel of gedeeltelijk in het Engels geven. Geeft u dit van te voren aan dan zorgen we ook voor een Engelse vertaling van de menubeschrijvingen en na afloop een boekje met de bereide recepturen in het Engels voor uw buitenlandse gasten.

Rolstoelvriendelijk

Heeft u gasten die gebruik maken van een rolstoel of moeilijk ter been zijn dan is dit geen enkel probleem. Onze kookstudio beschikt over een lift en een invalidentoilet en is in het hele pand drempelvrij. Ook zijn diverse werkbanken onder rijdbaar wat ook geldt voor de dinertafels. U kunt in de rolstoel met gemak oneral terecht in onze kookstudio.

Portfolio

Goodfood046Goodfood030Foodfotografie003Foodfotografie001Food055Food034Evenementen25Evenementen19Evenementen15Evenementen12Evenementen10Evenementen08
^ naar boven