Vergaderlocatie

Onze locatie wordt altijd exclusief verhuurd, zonder andere gasten die komen vergaderen! Ruimte voor creatie is de rode draad op deze bijzondere locatie. Iedereen die hier is geweest is laaiend enthousiast...
Deze sfeervolle moderne ruimtes en de informele sfeer zijn de ingrediënten. 
De focus ligt op gastvrijheid op niveau, een informele sfeer en persoonlijke dienstverlening van deze unieke en inspirerende locatie. Dit maakt dat voor iedere opdracht maatwerk wordt geleverd, passend bij de identiteit en de stijl van de klant. Tevens zullen de gerechten, die gemaakt worden of u zelf kunt bereiden in onze 5 sterren kookstudio bijdragen tot een succesvolle & inspirerende dag.
Binnen 5 minuten kunt u wandelen tussen de prachtige weilanden en meander van het Dommeldalgebied gelegen op de grens van Eindhoven en Nuenen. Op het dakterras kun je lunchen of dineren op zomerse dagen, of in de winter genieten onder dekentjes bij de kachel. De haardkachel geeft een behaaglijke warmte waar je heerlijk kunt vertoeven.

Mogelijkheden

Je kunt hier om de tafel, hoge tafels of juist zonder tafels vergaderen of trainen. Een presentatie kan in diverse ruimtes gegeven worden.
Het vergaderarrangement bestaat uit een flip-over, projectiescherm, beamer, draadloos internet, onbeperkt koffie, thee, ijswater, frisdranken en huisgemaakte lekkernijen. Alle verdere benodigdheden en wensen kunnen worden besproken.

 

Activiteiten

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je vergadering even te onderbreken. Een korte of uitgebreide kookworkshop in onze kookstudio, een roofvogelworkshop in onze grote studio (400m2 / 7m hoog). Ga bijvoorbeeld met je gezelschap naar het Vincentre en beleef alles wat Vincent van Gogh heeft geschilderd en beleefd. Met een gids ter begeleiding, sta je ineens in het openlucht museum van Van Gogh. Het kerkje, zijn woonhuis, wevershuisje, kostershuisje... Het kan allemaal!

Ligging

Deze trendy en sfeervolle vergaderlocatie ligt onder de rook van Eindhoven op 5 minuten van de A2 en A50. Met de auto dus erg gemakkelijk te bereiken en parkeren is gratis op eigen terrein.

^ naar boven