Workshops, ruimtes en diverse mogelijkheden

Workshops:

John Geven Studio's beschikt ook over ruimtes waar u inspirerende workshops of een vergadering kunt geven of organiseren. Ruimte voor creatie is de onderliggende titel oor ons bedrijf. Ons hele pand is een ruimte wat creatie ademt en u zult dit gevoel ook krijgen tijdens een workshop en/of vergadering.

Tijdens deze dag, kunnen wij uw cateringwensen geheel op maat invullen. Vraag om onze mogelijkheden.

 

U bent bij ons geheel vrij om uw workshop in te vullen, maar bent u op zoek naar een leuke workshop dan kunnen wij o.a. deze workshops aanbieden:


Hieronder een impressie van een van de ruimtes.

Vergaderruimte Studio 3

 

Moleculair koken

Moleculair koken

 

Koken is een kwestie van techniek. Maar wist je dat je koken ook als een wetenschap kunt benaderen? Door texturen te veranderen, te spelen met temperaturen en andere presentatievormen te creëren, krijgt koken een nieuwe dimensie. In deze workshop doet onze chef alle geheimen van moleculaire gastronomie uit de doeken. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de meest fantastische eetbare "gimmicks” te bereiden.
Tijdens de workshop ben je getuige van een unieke demonstratie cryo-cooking (koken met stikstof!). De workshop wordt afgesloten met een experimenteel diner dat je nog lang zal bijblijven.

 

Workshop Macarons Maken

Heeft u binnenkort een vergadering, heidag, bosdag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of heeft u gewoon zin om met vriendinnen/vrienden wat leuks te doen? Dan is een bijzondere en gezellige workshop macarons maken echt iets voor u. Macarons, de nieuwste sensatie op culinair gebied.
Onder leiding van een chefkok leermeester leert u in een high end kookstudio macarons maken. Zowel zoete als hartige macaros behoort tot de mogelijkheden. De verschillende kleuren en smaken zorgen voor een prachtig palet aan smaken macarons. Aan het eind van de workshop mogen de macarons mee naar huis genomen worden in een mooie verpakking.

 

Workshop "BeProfessional"

BeProfessional_banner


Hoe leuk is het om een echte catwalktraining (looptraining) te krijgen van een van de meest ervaren mannquins van Nederland Annelies Hoek (winnares Catwalk award 2013) en bewuster van beweging en houding te worden.

En hoe fijn is het voor de dames om handvaten te krijgen voor het opleggen van een goede natuurlijke basis make-up onder leiding van professioneel visagiste Linda Hoevenaars. En natuurlijk heeft zij ook tips voor mannen die hiervoor open staan. Om daar een professionele foto shoot te krijgen en nu eindelijk de juiste profielfoto te hebben voor alle zakelijke contacten en social media!?

Boek daarom de BePro workshop bij John Geven Studio’s te Nuenen. Deze workshop duurt ± 3 uur en kost €150,- p.p. (min. 8 personen).

 

Roofvogelworkshop

Roofvogel_workshop_banner

 

Workshop: Roofvogels, uilen en kraaiachtigen! (Duur:ca. 2 uur)

Het Showbureau beschikt over een bijzondere en unieke collectie uitermate goedgetrainde vogels. Het betreft een WORKSHOP met leuke interactie met uw gasten!
De valkenier vertelt óver de vogels samen mét de vogels. Er wordt met grote regelmaat gewisseld met de verschillende vogels waardoor het extra interessant blijft.
De gasten leren zelf hanteren vande verschillende vogels. Ook zal men wegwijs wordengemaakt met het leggen van speciale valkeniersknopen…

Indien men dit van te voren aangeeft kunnen de gasten zelf kennis maken met het leer bewerken en zullen zehun eerste zelfgemaakte roofvogelschoentje mee naar huis mogen nemen!
"Men mag uiteraard foto’s maken omunieke momenten vast te leggen! Onze valkenier is beroepsvalkenier en is gediplomeerd (dit is niet geheel onbelangrijk voor u!) en beschikt dus over de juiste en bijbehorende vergunningen.
 (genoemde prijs is voor max. 30 personen per groep): Aantal: 8 tot 10 verschillende roofvogels/uilen!!!

550,00 euro presentatie voor 2 uur. Dit is inclusief bijpassende valkenierskleding, inclusief álle equipement voor de vogels, inclusief benodigde materialen voor de workshop.

Lezing/presentatie: Roofvogels, uilen en kraaiachtigen! Duur:ca. 2 uur

Het Showbureau beschikt over een bijzondere en unieke collectie uitermate goedgetrainde vogels. Hetbetreft een boeiende presentatie met leuke interactie met uw gasten!

De valkenier vertelt óver de vogels samen mét de vogels. Er wordt continue gewisseld met de verschillende vogels waardoor het extra interessant blijft. Ook zullen de gasten de mogelijkheid krijgen zélf een prachtige roofvogel of uil te mogen hanteren (dit onder deskundige begeleiding van onze valkenier). Men mag uiteraard foto’s maken om unieke momenten vast te leggen.
"
Onze valkenier is beroepsvalkenier en is gediplomeerd (dit is nietgeheel onbelangrijk voor u!) en beschikt dus over de juiste en bijbehorende vergunningen.

(genoemde prijs is voor max. 45 personen per groep): Aantal: 8 tot 10 verschillende roofvogels/uilen!!! Kosten bedragen 450,00 euro voor 2 uur. Dit is inclusief bijpassende valkenierskleding, inclusief álle equipement voor de vogels. Prijzen zijn excl. BTW

^ naar boven